Over GroupAuto

GroupAuto Nederland is een sterk samenwerkingsverband bestaande uit onafhankelijke grossiers, universele autobedrijven en vooraanstaande leveranciers. Samen vormen zij een hecht netwerk. GroupAuto Nederland werd opgericht in 1991 en telt 50 onafhankelijke grossiers in automaterialen, gereedschappen en voertuigtechnische specialismen.

Sterke partnerships
Als overkoepelende organisatie faciliteert GroupAuto Nederland haar aangesloten AllParts-grossiers in goede afspraken met diverse partnerleveranciers over assortiment, prijscondities en leveringen en high-end ICT-oplossingen. Daarnaast biedt zij de klanten (autobedrijven) van grossiers optimale technische, facilitaire en marketingondersteuning via haar garageformules. Ook werkt GroupAuto continu aan innovaties, waar grossiers en autobedrijven de vruchten van plukken.

Eurogarage Nederland
Onze garageconcepten zijn ondergebracht in Eurogarage Nederland B.V. Dit is een dochteronderneming van de overkoepelende organisatie GroupAuto Nederland. De formules AUTOEXCELLENT, CarXpert, CarXpert Service Partner en Happy Driver Center, samen met de concepten DiagnoseXpert en ev-pro, behoren tot Eurogarage Nederland.

Samenwerken op nationaal & internationaal niveau
GroupAuto is zowel nationaal als internationaal actief. GroupAuto International is het samenwerkingsverband van automaterialengrossiers op internationaal niveau, met ruim 40 deelnemende landen. Als grootste grossiersorganisatie van Europa kan GroupAuto International een vuist maken als het gaat om inkoopvoordeel. Daarnaast is op het politieke vlak, als het gaat om de rechten van het universele kanaal, GroupAuto International een gesprekspartner van formaat.

Naar GroupAuto International