Car Service Partner breidt snel uit met 35 nieuwe garagebedrijven

Bericht delen:

AllParts, hét coöperatieve samenwerkingsverband van onafhankelijke automotive grossiers, heeft een vliegende start gemaakt met haar nieuwste concept, Car Service Partner. Sinds de lancering op 1 april heeft het concept maar liefst 35 garagebedrijven mogen verwelkomen.

Support voor ondernemers
Garages die zich bij Car Service Partner aansluiten, ontvangen support op het gebied van techniek en marketing. Ook zijn algemene diensten, zoals pechhulpservice en WESP, optioneel beschikbaar. Dit stelt de ondernemer in staat zich volledig te focussen op zijn kernactiviteiten: het onderhouden en repareren van auto’s.

René en Edwin Visser, vader en zoon en eigenaren van RKV-Trading uit Sint Annaparochie, hebben zich recentelijk aangesloten bij Car Service Partner. “Onze keuze is gevallen op Car Service Partner dankzij het toegankelijke concept en de goede relatie met onze grossier, AllParts Ype Kramer. Binnen het concept behouden we onze eigen identiteit, maar wel met goede inhoudelijke ondersteuning,” zegt Edwin Visser.

“We profiteren van technische- en marketingondersteuning, terwijl we onze onafhankelijkheid als ondernemers behouden. We zijn hier met elkaar en doen het samen,” vult René Visser aan.

Focus op groei
“Wij zijn blij met de snelle toetreding van zoveel garagebedrijven,” aldus Kees Willemsen, Directeur Marketing & Sales van Nexus Automotive Nederland.  “We voorzien met dit concept duidelijk in een behoefte en verwachten het aantal deelnemers de komende tijd verder uit te breiden.”

 Over AllParts
AllParts is het grossiernetwerk van de overkoepelende organisatie Nexus Automotive Nederland. Naast Car Service Partner zijn de garagenetwerken CarXpert en AutoExcellent ook exclusief beschikbaar via de grossiers van AllParts. Bezoek www.carservicepartner.nl voor meer informatie over Car Service Partner en om te ontdekken wat het concept voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bericht delen: