Over ons

 

AllParts Elmu Automaterialen bestaat uit een team enthousiaste & vakkundige medewerkers die al langere tijd werkzaam zijn binnen het bedrijf. Door die gezamenlijke kennis en interesse voor gereedschap, auto’s, autotechniek, industrie-parts en auto-onderdelen, kun je bij ons terecht voor de meest uiteenlopende vragen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, we denken mee met de klant en daarom weten velen inmiddels de weg naar ons te vinden. AllParts Elmu Automaterialen is gevestigd aan de Pascalweg 14 te Elst en open voor de zakelijke en particuliere klant.

Aan de balie en telefoon staan Peter, Benjamin, Harald en Erik voor je klaar en in het magazijn staat Nico die twee dagen in de week wordt bijgestaan door Theo. Mart en Sebastiaan zorgen dat de onderdelen bezorgd worden en Sigrid verzorgt de administratie.

Via onze moderne snelle online catalogus kunnen zakelijke klanten alle benodigde onderdelen, materialen, banden en zelfs kentekenplaten eenvoudig bestellen en onze bezorgdienst bezorgt met vaste routetijden snel de bestelde spullen op de gewenste locatie. Heb jij nog geen inlog voor onze catalogus? Neem dan contact met ons op.

AllParts Nederland is hét coöperatieve samenwerkingsverband van onafhankelijke automotive grossiers zoals AllParts Elmu Automaterialen. Grossiers met liefde voor het vak, passie voor detail en bovenal: passie voor de klant. Met één gezamenlijke blik op de toekomst en één gezicht naar buiten om samen de beste deal voor de klant te maken. AllParts Nederland is lid van Nexus Automotive International.