Over ons

AllParts Elmu Automaterialen kunt u kennen als een naam uit het verleden en is opnieuw in het leven geroepen op 2 januari 2012. Sindsdien is AllParts Elmu Automaterialen gevestigd aan de Pascalweg 14 te Elst.

AllParts Elmu Automaterialen bestaat uit een team enthousiaste & vakkundige medewerkers die al langere tijd werkzaam zijn binnen het bedrijf. Door die gezamenlijke kennis en interesse voor gereedschap, auto’s, auto techniek, industrie parts en auto-onderdelen, kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende vragen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, we denken mee met de klant en daarom weten velen inmiddels de weg naar AllParts Elmu Automaterialen te vinden.

Aan de balie en telefoon staan Jan, Peter en Benjamin voor u klaar en in het magazijn staat Rene die twee dagen in de week wordt bijgestaan door Theo. Liesbeth, Nico en Cas zorgen dat de onderdelen bezorgd worden en Sigrid verzorgt de administratie.

Onze bezorgdienst bezorgt met vaste routetijden snel de bestelde onderdelen bij de bedrijven.

AllParts Elmu Automaterialen is lid van GroupAuto Nederland en daarmee Europees georganiseerd in Groupauto International. Leden van Groupauto International maken deel uit van een netwerk van meer dan ruim 1500 grossiers en meer dan 12.500 verkooppunten in heel Europa.