Vanaf nu verkrijgbaar bij AllParts: DR!VE+

Bericht delen:

AllParts, het toonaangevende coöperatieve samenwerkingsverband van onafhankelijke automotive grossiers, introduceert het eigen huismerk DR!VE+. Deze hoogwaardige productlijn, bestaande uit onder andere smeermiddelen en koelvloeistoffen, is vanaf nu verkrijgbaar bij jouw AllParts grossier.

DR!VE+ kwaliteit
DR!VE+ is een krachtig merk met gegarandeerde kwaliteit en een uniek imago. Als eigen huismerk van AllParts concurreert DR!VE+ met andere aftermarketmerken en juist dat maakt het zo interessant. Alle productlijnen voldoen aan de vereiste specificaties van Nexus Automotive Nederland, waardoor ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de industrie.

Aantrekkelijke prijsstelling
De DR!VE+ lijn, bestaande uit 14 veelvoorkomende referenties motorolie, wordt aangeboden in drie verschillende verpakkingen. “De smeermiddelen en koelvloeistoffen van DR!VE+ bieden een concurrerende prijsstelling, waarmee we de klanten in het lagere prijssegment effectief kunnen bedienen. De prijzen liggen 10 tot 25% lager dan die van bekende leveranciers zoals Kroon-Oil en Eurol. DR!VE+ is echter geen vervangend merk, maar een waardevolle toevoeging voor het lagere prijssegment.” Aldus John Gasenbeek, waarnemend algemeen directeur van AllParts.

Distributie en beschikbaarheid
Per 1 januari 2023 zijn de AllParts grossiers aangesloten bij Nexus Automotive International. Dankzij deze samenwerking kunnen alle AllParts grossiers in Nederland nu het merk DR!VE+ aanbieden.

Toekomstperspectief
DR!VE+ biedt nog meer productlijnen onder het eigen merk, wat kansen biedt voor de AllParts grossiers om het aanbod verder uit te breiden. Het eigen merk is nooit bedoeld als vervanging van het A-merk, maar als een lager geprijsd alternatief.

Over AllParts
AllParts is hét coöperatieve samenwerkingsverband van onafhankelijke automotive grossiers. Grossiers met liefde voor het vak, passie voor detail en bovenal: passie voor de klant. Met één gezamenlijke blik op de toekomst en één gezicht naar buiten om samen de beste deal voor de klant te maken.

Bericht delen: