Kees Willemsen Directeur Marketing & Sales Nexus Automotive Nederland

Bericht delen:

Nexus Automotive Nederland, wellicht nog beter bekend als het AllParts grossiersnetwerk, breidt haar directieteam uit en zal Kees Willemsen met ingang van 1 februari 2024 aanstellen als Directeur Marketing & Sales.

Kees is ruim 25 jaar werkzaam binnen de Nederlandse aftermarket en heeft onder andere gewerkt bij Lasaulec en Doyen. Momenteel is Kees nog werkzaam als Sales Director bij Autodistribution Nederland.

Martin Kaspers, Algemeen Directeur Nexus Automotive Nederland: “Wij zijn verheugd dat onze eerdere besluitvorming en langetermijnplannen, volledig ondersteund door het bestuur, ruimte hebben gecreëerd voor deze ontwikkeling. Met Kees halen we een ongelofelijke bak aan ervaring binnen. Hij weet als geen ander wat er leeft bij onze leden en heeft een no-nonsense en nuchtere blik op onze business. Kees zijn persoonlijkheid en vaardigheden komen overeen met onze benadering om onze leden ondersteuning te bieden, zonder hen hierbij voor te schrijven of te beperken. We willen waarde toevoegen op een wijze die past bij het (vrije)ondernemerschap van onze AllParts leden.”

Kees Willemsen reageert enthousiast op zijn nieuwe functie: “Nexus Automotive heeft met grossiersnetwerk AllParts een uniek model in de Nederlandse markt. Tijdens de gesprekken kwamen de ambities, maar zeker ook de mogelijkheden in de samenwerking met Nexus Automotive International sterk naar voren. Mijn persoonlijke ambities, ideeën en ervaringen passen perfect in dit plaatje. Ik ben er dan ook trots op om samen met het gehele team van Nexus Automotive Nederland en AllParts grossiersleden te gaan werken aan de verdere ontwikkeling van de garageconcepten en het netwerk van zelfstandige en ondernemende grossiers.”

Nexus Automotive Nederland, gevestigd in Eemnes, is al vanaf 1991 actief, oorspronkelijk onder de naam GroupAuto. Onder andere grossiersnetwerk AllParts en garagenetwerken CarXpert en AutoExcellent zijn door Nexus Automotive Nederland op de markt gebracht. Daarnaast is de groep succesvol met de modules ev-pro en dpf-pro, ter ondersteuning van monteurs bij het werken aan hybride en EV-voertuigen en het oplossen van uitdagingen rondom roetfilters.

Nexus Automotive International (Parijs/Genève) is actief in 68 landen en heeft inmiddels de grens van €40 miljard cumulatieve omzet wereldwijd doorbroken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Martin Kaspers, 06 – 41 12 88 33.

Bericht delen: