Maak kennis met ev-pro

Bericht delen:

AllParts Elmu Automaterialen introduceert samen met GMTO het gloednieuwe concept ev-pro. Speciaal ontwikkeld voor autobedrijven die gespecialiseerd zijn of zich willen specialiseren in onderhoud aan en verkoop van elektrische en hybride voertuigen. 

Gecertificeerd technisch personeel
Het ev-pro concept is ontstaan uit de groeiende vraag van autobedrijven naar goed opgeleid en gecertificeerd technisch personeel. Samen met GMTO biedt AllParts Elmu Automaterialen daarom een compleet pakket aan trainingen en opleidingen volgens NEN 9140 normering. Met die modules garandeert het ev-pro concept dat monteurs veilig en kundig kunnen werken aan alle ev’s en hybrides. Daarnaast reiken we marketingtools aan om de ev en hybride specialisatie onder de aandacht van geïnteresseerden te brengen. Zo bieden autobedrijven een totaalpakket, waarmee zij consumenten laten zien dat zij met hun ev of hybride bij hen aan het juiste adres zijn en ze niet hun deur voorbij rijden.”

Occasionmodule
De nieuwe website www.ev-pro.nl staat sinds vorige week online. Daarnaast lanceert ev-pro binnenkort een occasionmodule voor elektrische en hybride auto’s. Deze handige tool toont het assortiment ev’s en hybrides die bij alle ev-pro centers worden aangeboden. Door deze samenwerking is het aanbod occasions nóg groter. De auto’s zijn volledig gekeurd door de ev-pro specialisten en worden afgeleverd met complete onderhoudsgeschiedenis en een actueel accurapport. Die extra stap die AllParts Elmu Automaterialen met ev-pro zet in het certificeren van ev en hybride occasions is echt een meerwaarde voor de klant. Het geeft de consument het vertrouwen een goede en gekeurde auto te kopen.

Startpakketten
Er zijn drie verschillende ev-pro startpakketten. Zo kunnen autobedrijven zelf kiezen welke trainingen, hulpmiddelen en commerciële tools zij nodig hebben. De basisvoorwaarden van het ev-pro concept lopen synchroon met het Hybride label van GMTO. Dat maakt ev-pro geschikt voor alle universele autobedrijven, ongeacht of zij lid zijn van een garageformule.

Ev-pro centers
Al tientallen autobedrijven zijn inmiddels aangesloten als ev-pro center en zijn volledig gecertificeerd ev en hybride specialist. Zij beschikken over alle kennis en equipment om veilig en professioneel werkzaamheden uit te voeren aan alle elektrische en hybride auto’s, zoals onderhoud, reparaties, APK en het oplossen van voorkomende storingen.

 

Bericht delen: