Online kennistest

Gratis online kennistest
Om het kennisniveau van technici en specialisten te bepalen bieden wij in samenwerking met GMTO een gratis online kennistest aan. Aan de hand van de uitslag adviseert GMTO welke training het best gevolgd kan worden.

Hoe werkt een kennistest?
Voordat u een kennistest kan doen moeten er een paar persoonlijke gegevens ingevuld worden. Dit is nodig om de resultaten te archiveren en een advies te verzenden. De gegevens blijven binnen GMTO en worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Elke kennistest bevat een serie vragen. Per vraag heeft u twee minuten tijd deze te beantwoorden. Als de tijd om is stopt de test automatisch en wordt direct opgeslagen. De tijd wordt niet meegenomen als maatstaf voor kennis. De uitslag van de kennistest wordt naar GMTO gestuurd en hier uit volgt een advies. Onze trainingscoördinator zal contact met u opnemen om u hierin verder te begeleiden.

Start de kennistest

Over GMTO
GMTO Opleidingen is een toonaangevende, dienstverlenende organisatie die voor de automobielbranche praktijkgerichte leerstof ontwikkelt en op landelijk niveau trainingen verzorgt. Daarnaast wordt er door GMTO meetapparatuur met bijbehorende diagnosesoftware voor de gehele gemotoriseerde sector ontwikkeld. Verder wordt er door GMTO een helpdesk onderhouden voor vragen betreffende storingen in auto-, motorfiets- en truck-elektronica.